Nem vagyok for ever alone. Mindig. :D De ma kifejezetten jól esett, csak egyedül bóklászni a városban. :)

Kicsit újra turista voltam. Bár hiába nem akartam tervezni, azért néha nem tudtam elfelejteni, hogy hol is vagyok.. :P :D 
Viszont újra és újra rácsodálkozni, hogy mennyire szép épületek vannak Pesten, azt sikerült. És a Naspolya Nassoldába is véletlenül futottam bele. :D (Pont mint Párizsban Pierre Hermébe :3)

 

 

 

Szóval volt Szimpla Design Bolt, Gozsdus Ingyen könyv (vagyis egy néni jóvoltából, aki többet akart elvinni ingyen mint 3 darab, kiderült, hogy a harmadik könyv után már 300 ft-ot kell fizetni darabjáért. Én egy csinos kis régi könyvet választottam ki Lawrencetől. Szénaboglyák közt.). 

Aztán Desszert.Neked és véletlen Naspolya Nassolda. Víz és irány a Dunapart ! De hiába sütött a nap, a kezeim a szél miatt lefagytak, úgyhogy nem sikerült végig olvasnom a könyvemet.. Pedig úgy terveztem.. :/ Viszont a sütiket megettem :D Citrom tarte volt a Desszert.Neked-től.. és.. ettem már finomabbat is :/ nekem a citrom túl savanyú volt és nem volt elég hab a tetején, hogy ezt ellensúlyózza. :( Viszont a karobos mini golyó a Naspolyából I S T E N I !! :)

Aztán 2es villamos, könyv, majd Fővám tér. Eredetileg vmi hipszter helyett akartam, ahol végig olvashatom a könyvem, de nagyon fáztam, úgyhogy Costa lett belőle :D 

 

Grill szenya és fekete erdő forrócsoki kakaó. Olvasás. Hozzier a rádióból :3 Megírtam a szokásos képeslapom, amit mindig veszek, ha új helyen járok :P És ennyi. Ennyi pont elég volt belőlem, a hidegből, Pestből. Úgy hogy elbúcsúztam magamtól és vége lett a randinak. Betettem a zenémet és hazajöttem. :D 

PS. Volt még közben cuki kisfiú a játszótéren, aranyos bácsi kalapban, trabantot szerelő férfiak és mosolygós pultos srác. Egymást kibeszélő tinik, sok-sok turista és egy írtó aranyos/rendes szakállas lakberendezős bácsi, aki eladó, de amúgy Yetibocikat gyárt. :D Nem volt mogorva, mérges.. szívesen válaszolt és mikor megkérdeztem, hogy fotózhatok-e, még örült is. :) jó volt. Ja és supermanes virágtartó ;)

 

PPS. Eredetileg is az volt a tervem, hogy a könyvet majd Pesten hagyom vhol.. de mivel beleolvasva kicsit uncsinak találtam, az első fejezet után ott hagytam a virágárus melletti néni padján. Kövezzetek meg nyugodtan.